recente
rocket stories

50 Jaar Gouden Griffel

Type content:
Mini-docu
Klant:
Het Kinderboekenmuseum
Rol:
De Gouden Griffel bestaat in 2021 50 jaar. Samen met Emma Pot hebben we de rijke geschiedenis van de Griffel samengevat in een paar minuten. Daarnaast krijg je ook een paar tips om zelf aan de slag te gaan als kinderboekenschrijver. Deze video is voor onbepaalde tijd te zien in het Kinderboekenmuseum.

BRUUT! - Flint (live sessie)

Type content:
Live sessie
Klant:
Bruut!
Rol:
Nieuwe muziek van Bruut! In een sessie-setting hebben we in totaal 3 videos opgenomen, waarvan Flint er een was.

NTR Zaterdagmatinee - Promo 1

Type content:
Online promo
Klant:
Stichting Omroep Muziek
Rol:
De mooiste zaterdagmiddagen op NPO Radio 4 beginnen weer. Samen met een fijn team heb ik dit in twee videos mogen vastleggen. Deze, vanuit het perspectief van de muzikant, en een andere, vanuit het perspectief van de luisteraar.

NPO Radio 4 - Inception - Filmmuziek Top 50

Type content:
Online promo
Klant:
NPO Radio 4
Rol:
Een ode aan de filmmuziek, dat is de NPO Radio 4 Filmmuziek Top 50. Om deze Top 50 te promoten, mocht ik samen met Jurjen en Chris een aantal promo's maken, die met een grappige insteek ook een ode brengen aan filmmuziek. In deze video staat de herkenbare sound van Inception centraal.

Winq Diversity Awards - Naomie Pieter

Type content:
Portret
Klant:
Winq
Rol:
Naomie Pieter won in 2021 de Winq Inspiration Award, onder andere voor haar strijd om ook de queer community gelijkwaardig te maken. In aanloop naar de Winq Diversity Awards heb ik samen met Martijn & Martijn van Winq portretten mogen schieten van de winnaars. Deze portretten werden ook getoond tijdens de awardshow.

NPO Radio 4 - Once Upon A Time In The West - Filmmuziek Top 50

Type content:
Online promo
Klant:
NPO Radio 4
Rol:
Een ode aan de filmmuziek, dat is de NPO Radio 4 Filmmuziek Top 50. Om deze Top 50 te promoten, mocht ik samen met Jurjen en Chris een aantal promo's maken, die met een grappige insteek ook een ode brengen aan filmmuziek. In deze video staat de herkenbare mondharmonica van Once Upon A Time In The West centraal.

NTR Zaterdagmatinee - Promo 2

Type content:
Online Promo
Klant:
Stichting Omroep Muziek
Rol:
De mooiste zaterdagmiddagen op NPO Radio 4 beginnen weer. Samen met een fijn team heb ik dit in twee videos mogen vastleggen. Deze, waarin we de zaterdag laten zien vanuit het perspectief van de luisteraar. En een andere, vanuit het perspectief van de muzikant. Die laatste vind je hieronder.

Winq - Selflove Portret Basten i.s.m. Philips

Type content:
Portret
Klant:
Winq
Rol:
Voor de mei 2021 uitgave van Winq mocht ik met Martijn van Winq drie portretten maken van mannen die hun lichaam moesten accepteren. Het verhaal van Basten maakte veel indruk op me, het was een eer om dit te mogen vastleggen. Dat vastleggen heb ik trouwens zowel op foto als video mogen doen, wat ook uitdagend en leerzaam was.

Wouter Hamel - Roode Bioscoop Sessie

Type content:
Klant:
Wouter Hamel
Rol:
'Gooi de auto gewoon vol met spullen, we kijken ter plekke wel even wat we gaan maken.' Met die mentaliteit kwamen Wouter Hamel, zijn band en ik bij elkaar in de Roode Bioscoop in Amsterdam om twee nummers live op te nemen. Dit is het resultaat geworden.

Winq - Wart in Nieuw-Zeeland (mini-serie)

Type content:
Klant:
Winq
Rol:
In Oktober 2019 mocht ik samen met Wart Kamps en Roel van de Winq redactie twee weken lang naar Nieuw-Zeeland, om daar de mooiste accomodaties en activiteiten uit te lichten voor Travel Essence. Een waanzinnige trip met zoveel impressies dat pas tijdens de montage het besef van wat we allemaal gedaan hebben landde. De reis resulteerde in een vierdelige serie, waarin we een luxe impressie tonen van het Nieuw-Zeelandse Zuidereiland.

Kink Commercial

Type content:
Klant:
KINK
Rol:
KINK is terug in het Nederlandse radiolandschap, met Michiel Veenstra aan het roer. Om men er op te wijzen dat Michiel elke ochtend voor je klaarstaan met jouw favoriete alternatieve muziek, mochten we deze commercial maken.

De Jeugd van Tegenwoordig - 1000e Show @ Olympisch Stadion

Type content:
Klant:
Agents After All
Rol:
De Jeugd van Tegenwoordig speelde hun 1000e live-show ooit op een bijzondere plek: Het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Hypergoods - Wrongdoing (official music video)

Type content:
Klant:
Hypergoods
Rol:
Helaas blijkt het de allerlaatste videoclip van Hypergoods te zijn, maar dat maakt de draaidag die we hiervoor hadden zeker niet minder leuk! De video gaat over een band (Hypergoods?) die een videoclip laten maken (lekker meta) door een filmmaker (Bart Koopman - nog meer meta), maar dat gaat niet helemaal vlekkeloos.

Salesforce - Equality For All @ Pride 2019

Type content:
Klant:
Vinke Vision
Rol:
Equality for All is een belangrijke kernwaarde voor Salesforce. In opdracht van Vinke Vision mocht ik (Roy) als regisseur en editor meelopen met Salesforce in aanloop naar en tijdens Pride 2019.

recente
rocket stories

blog

Er zijn op dit moment nog geen artikelen te vinden.